Jon Perslow
Produktansvarig
0701-89 64 09
jon.perslow@elicit.se

Jon Perslow

Vårt arbete är att utveckla arbetsverktyg och därför ska det inte finnas något onödigt på skärmen utan vara enkelt, snyggt och lätt för användarna att förstå och jobba i.

Produktansvarig

Jag uppskattar att jobba i projekt där kunden direkt kan se fördelarna med de system vi utvecklar för dem. Utmaningen är att se till så rätt information är tillgängligt för rätt person, vid rätt tillfälle, och på detta sätt kunna effektivisera många tidigare krävande processer. Jag är en gränssnittsmänniska och vill arbeta nära användarna för att förstå hur de vill jobba. Vårt arbete är att utveckla arbetsverktyg och därför ska det inte finnas något onödigt på skärmen utan vara enkelt, snyggt och lätt för användarna att förstå och jobba i.

Jag la grunden till min kompetens på Mediaprogrammet på Högskolan i Skövde och har sedan dess byggt på med arbetslivserfarenhet från först Westnet, som var en av Göteborgs första webbyråer och sedan Framfab.

Elicit är ett företag som helt delar min syn på datorn som i första hand informationsbärare och arbetsredskap och i andra hand teknik. Här har jag bland annat hunnit med att, tillsammans med Akademiska Hus, arbeta fram ett intranät som vi fyller med nyttiga verktyg för användarna.

Tiden jag inte jobbar åt Elicit ägnar jag helst tillsammans med familj och vänner, spela golf, heja på IFK eller svettas på ett spinningpass.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Skicka kopia till mig