Elicit logo

Jonas Ahlberg

”När man väljer den rätta vägen blir målet lättare att nå!”

Jag var en gång i världen skeptisk till dator och deras nytta, men efter ett par veckor med en dator i hemmet kom jag på bättre tankar…

Jag började med att hacka egna html-sidor för egen och andras räkning, fortsatte med jätteflashiga applets för att därefter ta steget ut i den riktiga världen! Sedan några decennier tillbaka är det Microsoft (ASP.Net, C#, MVC, SQL) som gäller. Glädjen att skapa applikationer där slutanvändaren ser fördelarna med resultat avtar aldrig.

Jag är uppväxt utanför Stockholm och har varit staden (och förorten) trogen under nästan hela mitt liv. Gjorde en kort avstickare till Skokloster, mellan Stockholm och Uppsala under några år. Flyttade dock tillbaka när bilen blev stulen… Har jobbat som konsult, underkonsult, IT-ansvarig, utbildare och inom en massa andra kända och okända roller i IT-världen.

Hittar ni inte mig vid datorn, har jag tagit med mig den till en travbana och känner in atmosfären av världens häftigaste sport. Vintertid kan jag även nås i de backigare partierna av Stockholm och alperna!