Josefine Wilén

"Jag är en driven kravanalytiker och projektledare som älskar att omsätta kunders behov och krav till stabila fungerande affärslösningar"

Jag började med att jobba i produktion, och såg vikten redan då av att alla hjälps åt för att få fram ett resultat. Utan produktion, inga varor. Utan distribution och logistik kommer varorna inte till sina destinationer. Utan marknad, inga kunder. Utan IT-avdelning, inga system.Det är viktigt att alla delar samspelar med varandra och respekterar sina olika behov för att komma fram till ett och samma slutmål. Det är av yttersta intresse att ha med alla intressenter med på resan, från krav till test och drift.

Som applikationskonsult fick jag möjligheten att införa och tillämpa underhållssystem i många olika sorters branscher och miljöer. Målet var dock lika för alla – ett enklare arbetssätt där man jobbar smartare och enklare för en hållbar vardag.

Noggrannhet, stabilitet och effektivitet sparar tid i slutänden vare sig det gäller kravinsamling eller tester och mitt mål är att skapa långsiktiga lösningar. En viktig punkt för mig är att kunden ska känna sig nöjd med vår insats!

Om man nu har någon fritid när man är småbarnsförälder så ägnas den mest åt barnens aktiviteter, egen träning och min favorithobby bakning. Här bakas bröd, kakor och bakelser, sött är gott! (Därav måste egen träning klämmas in när det går…) Och när vi får möjlighet så reser vi gärna, både till snö och värme!