2
År på Elicit
Timmar inom yrket

Karin Höök

"Det som kännetecknar Elicit är att hjärtat sitter på det rätta stället. Så fort man kommer in genom dörrarna känner man gemenskapen, hjälpsamheten och professionaliteten."

På Elicit ges jag möjlighet att både driva ett affärsområde och att vara ute hos kund på uppdrag vilket passar mig perfekt. Å ena sidan får jag bygga ett kompetensområde och bli en del av ett långsiktigt team och samtidigt håller jag ett ben i verkligheten och får nya insikter hos våra kunder.

Det som kännetecknar Elicit är att hjärtat sitter på det rätta stället. Så fort man kommer in genom dörrarna känner man gemenskapen, hjälpsamheten och professionaliteten. Det kan låta märkligt men det ÄR faktiskt så…. Kom förbi på en fika och se vad jag menar 😊

Jag arbetar som Agil Coach samt att jag driver ett affärsområde kring Agil Verksamhetsutveckling. Jag brinner för att möjliggöra arbetsplatser där chefer och ledare skapar förutsättningar för sina medarbetare så att alla kan bidra och där alla kommer till sin rätt. Där det finns strukturer som underlättar och där människorna har mandat att påverka och förbättra. Arbetsplatser där det känns enkelt och kul.

Jag tycker också att det är kul att hålla utbildningar i agila metoder och agilt ledarskap. Det är alltid jättespännande att träffa människor ifrån olika företag som har olika förutsättningar och olika utmaningar. Det blir ofta väldigt bra samtal där jag lär mig otroligt mycket.

Jag bor i Billdal med man och två tonårsgrabbar. I takt med att pojkarna växte upp fick vi för oss att vi skulle få för mycket tid över så vi skaffade oss en ny familjemedlem i form av en Östeuropeisk schäfer. Så kvällar och helger går åt till kurser, promenader, tricks och brukshundsklubb där vi främst tränar tävlingslydnad, rallylydnad och specialsök. Och där emellan skjutsar vi till träningar, matcher och kompisar och numera är vi även ute och övningskör.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.