7
År på Elicit
Timmar inom yrket

Stina Ottosson

"Det är det som är charmen med att jobba som konsult, man får erfarenheter från en mängd olika branscher och lär känna en hel del nya ansikten på vägen".

Jag har varit intresserad av datorer och teknik så länge jag kan minnas egentligen men det var först efter gymnasiet som jag insåg att det var något som jag ville arbeta med. Då gick flyttlasset från Skellefteå ner till Göteborg och Chalmers och här trivdes jag så bra att jag stannat kvar.

Nu har jag jobbat som systemutvecklare under drygt 10 år och haft turen att få syssla med vitt spridda projekt, allt ifrån webshoppar till operatörssystem för 3D-skrivare.

Jag bor i Billdal med min sambo och två barn. Fritiden spenderas alltså främst med lekplatshäng och legobyggen. Men när jag får chansen så tar jag gärna en löprunda eller spelar en match sjumannafotboll. God mat och vin ligger också högt upp på listan.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.