2
År på Elicit
Timmar inom yrket

Mårten Folkler

" Jag gillar idéen att bygga stabilt, med kvalitet och göra det möjligt för användare att växa och trivas i det man byggt. "

Morfar började som lärling på byggen när han var 13 år. Så småningom så startade han ett eget litet byggföretag i några år. När jag var ung och vi åkte runt i Trelleborg kunde ha peka ut hus han byggt. De utstrålade en kvalitet av att de skulle stå där för evigt. Ett jag minns speciellt var med rött tegel och röda tegelplattor på taket. Ingen varg i världen skulle kunna blåsa ner det. Generationer efter generationer skulle bo i de husen. Jag tror inte på något sätt att det jag utvecklar kommer att vara lika långlivat, men jag gillar idéen att bygga stabilt, med kvalitet och göra det möjligt för användare att växa och trivas i det man byggt.

Jag började med datorer med C64, sedan kom Atari ST520 och Amiga 500 med 52 Mb hårddisk och diskstation. Det var mest spel, titta på demoscenen och göra musik då. Kanske ett poke-kommando emellanåt. Det var först många år senare som min bror som ledde mig in på banan till at bli systemutvecklare när jag hade gått vilse bland ekonomi- och psykologikurser.

På fritiden har jag många intressen utan att riktigt nörda ner mig. Det finns inte möjlighet till det om man vill göra många olika saker. Det intresse jag blivit mest nördig i är nog ändå fiske. Annars gillar jag musik, friluftsliv, foto, datorspel, sport, resa, film, golf och att umgås.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.