Martin Andersson

”Min motivation i varje projekt är ett resultat som är användbart, har ett enkelt och intuitivt användargränssnitt och sätter användares behov i fokus.”

Det var under min utbildning i datavetenskap på Högskolan i Skövde som mitt intresse för systemutveckling med användarfokus startade.

Min väg till Elicit har gått via Arico i Lysekil och därefter Admeta i Göteborg. På Arico arbetade jag med att utveckla röststyrda system och bokningssystem på webben. Ett spännande uppdrag på Admeta var att skapa ett webbsystem för att mäta reklams effektivitet på Internet.

Elicits värderingar och arbetssätt var det som lockade mig och direkt när jag började kändes det helt rätt. Företaget består av ett roligt gäng med bra gemenskap där alla jobbar mot samma mål och där kundens behov sätts i främsta rummet.

Under min fritid umgås jag helst med min sambo och vänner. Jag gillar mat och dryck och lagar gärna mat eller går ut tillsammans med vänner och äter något gott på restaurang. När vi har tid åker jag gärna ut till mina föräldrars sommarstuga för att koppla av och njuta av naturen. Andra intressen är film, musik och jag gillar även att läsa en bra bok.