8
År på Elicit
Timmar inom yrket

Michael Bright

Teknikintresset i all sin form är något jag har haft med mig så länge jag kan minnas. Viljan att utforska, förändra och förbättra ledde alltför ofta till obrukbara elektriska leksaker i min barndom.

I gymnasiet var det en självklarhet att välja elprogrammet med inriktningen elektronik/data. Efter gymnasiet började jag arbeta på SKF som maskinoperatör inom områden som svarvning, härdning och slipning och kom genom min nyfikenhet i kontakt med bl.a. programmering av NC-styrsystem, robotar samt SCADA-system.

Efter en tid på SKF beslutade jag mig för att läsa mjukvaruutveckling och valde en YH utbildning till systemutvecklare. Tillbringade bl.a. en längre praktikperiod på Volvo Lastvagnar där jag kom i kontakt med webbutveckling i .NET. Väl tillbaka på SKF har jag arbetat med systemutveckling sedan 2008 och drivs av att ta fram lösningar i samarbete med kund.

Hösten 2015 sökte jag mig vidare för att fortsätta min utveckling. Elicit med sina värderingar blev det självklara valet.

När jag inte sitter framför en dator umgås jag med familjen som består av fru och två barn. Tillsammans utforskar vi gärna skog och vildmark. På vinterhalvåret är vita backar o breda skidor en självklarhet. En aktiv livsstil med motion är också en viktig del för att må bra. Det löser jag med löpturer i terräng och innebandy.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.