15
År på Elicit
Timmar inom yrket

Mikael Krafft

”Jag upptäckte snabbt att Elicits sätt att arbeta och värderingar stämmer mycket överens med mina egna och att det kändes helt rätt för mig.”

Mitt intresse för systemutveckling och teknik väcktes redan i gymnasiet under en kurs i webbdesign och jag bestämde mig för att läsa vidare inom området. Valet föll på Högskolan i Trollhättan Uddevalla där jag under tre år läste systemvetenskap och gick ut med en filosofie kandidatexamen i Informatik.

Efter mina högskolestudier började jag ganska omgående arbeta som IT-tekniker på G.I.T.S i Stenungsund för att senare inrikta mig mer på systemutveckling och webbdesign hos VIDE AB. På VIDE har jag arbetat med design och utveckling av webbplatser med inriktning mycket på e-handel men även på rekrytering och administration. Arbetet har lärt mig att vara flexibel och att utveckla system utifrån kundens önskemål. När jag efter mina år på VIDE var sugen på nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter föll valet på Elicit efter ett tips från en kollega.

På fritiden umgås jag mycket med min flickvän och mina vänner. För att må bra och hålla formen är även träning en viktig del av min fritid, det blir mycket gym och löpning men även sporter som tennis och mountainbike.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.