Mikael Nilsson


Mikael Nilsson

"Mitt intresse för teknik och problemlösning har alltid varit stort. Men det var inte innan sista året på gymnasiet när vi hade en kurs inom webbutveckling som jag insåg att jag ville jobba med programmering"

Mitt intresse för teknik och problemlösning har alltid varit stort. Under gymnasietiden var svaret därför alltid “ingenjör” på frågan om vad jag ville jobba med, utan större eftertanke på vad det innebar.

Det var inte innan sista året på gymnasiet när vi hade en kurs inom webbutveckling som jag insåg att jag ville jobba med programmering.

Efter två år på högskolan, och ytterligare några års kodknackande av hemsidor, bokningssystem och appar i Halland tog jag mig norrut till Göteborg för nya utmaningar hos Elicit.

Framöver ser jag fram emot att fördjupa mina kunskaper inom både front-end och back-end för att kunna bidra med flera olika delar vid kommande projekt.

På min fritid utvecklas det på olika hobbyprojekt och även experimenteras en del i köket. Träning och hälsa är en viktig del av mitt liv så jag försöker hålla igång dagligen med antingen styrketräning eller löpning

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Skicka kopia till mig