Natasha Olsson

”Vårt sätt att jobba passar mig bra, eftersom jag trivs i små projekt med högt tempo, där man har en chans att påverka utvecklingen. Sist men absolut inte minst, Elicit lockade mig med sin trevliga och positiva stämning, som man känner av så fort man kliver över tröskeln.”

I juni 2006 flyttade jag till Västra Götaland och samtidigt med flytten började min karriär som systemutvecklare. Jag fick anställning på ett företag som heter Sogeti och jobbade med utveckling av Microsoft Axapta och Microsoft CRM. Innan dess bodde jag i Stockholm och läste IT-Affärssystem program på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Sen några månader tillbaka är jag nyinflyttad till Göteborg och trivs väldigt bra här.

Elicit lockade mig med sitt koncept som har skapat framgång på många företag. Här har jag varit med i några olika utvecklingsprojekt, bl a på Medical Radar och Volvo IT. Jag har även utvecklat ett CRM-system för Region Halland, vilket var ett jätteroligt uppdrag. Jag har varit med i ett stort projekt på Volvo där vi byggde ett gränssnitt för ett av systemen som används nu på en ny Volvo fabrik i Ryssland.

När jag inte jobbar ägnar jag all min tid till min familj – min sambo och vår lille son. Jag gillar resa också och uppskattar bra filmer och god mat. Min största passion är fotografering – en perfekt hobby som kombinerar mina kreativa och tekniska sidor.

Jag är en person som blir väldigt fort rastlös och därför måste jag alltid hitta på något nytt. Bland det roligaste som jag har gjort var nog Grundläggande Totalförsvarsutbildning, där jag fick lära mig att överleva i skogen och skjuta. Bland det senaste som jag har gjort var några fotokurser så jag har alltid min kamera redo att föreviga ett spännande ögonblick!