5
År på Elicit
Timmar inom yrket

Nidde Nedelius

"Elicit fann jag när en av deras kunder omstrukturerade och jag sökte nytt uppdrag och jag har aldrig varit nöjdare på en arbetsplats."

Jag har suttit framför datorer sedan jag var 4 år, när min far tog hem ett 286-system från jobbet. När internet började hitta in i hemmen blev jag intresserad av design och lekte väldigt mycket med färg och form på små webbsidor. Men runt millenniumskiftet så läste jag en kurs inom C++ och Java och lärde mig på den vägen att älska programmering och PHP. Det har över åren lett till erfarenheter inom så väl produkter, tjänster, kundtjänst, och administration av både kodbaser och serverar på flera ställen i världen inom ett brett spektrum av arbetsområden, så som logistik, pension, energimätning, auktioner, information till allmänheten, och golfresor.  

Passionen kommer ifrån de pussel som kodning erbjuder; att klura och leka detektiv för att få det resultat som önskas är en oerhört underhållande och frustrerande upplevelse som kittlar min hjärna på helt rätt sätt. Problemlösning faller mig i naturen och att få en överblickade bild av komplexa system ger en tilltalande känsla som är svår att beskriva. 

Elicit fann jag när en av deras kunder omstrukturerade och jag sökte nytt uppdrag och jag har aldrig varit nöjdare på en arbetsplats. Även om jag vet att en arbetsuppgift kommer att vara odräglig så ser jag fram emot att gå till jobbet och träffa mina kollegor. 

Utanför kontoret så är jag gift med en doktor inom lingvistik, och vi har alltid en hund i hemmet. Mitt behov av att lyssna på musik är också stort och jag är ganska aktiv som DJ online. Även kampsport har länge varit en del av mitt liv och det som givit bäst intresse är jiu jitsu, av samma anledning som programmering; det är problemlösning med fysiska konsekvenser.  

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.