1
År på Elicit
Timmar inom yrket

Niklas Karlsson

"På Elicit fick jag en bra känsla när jag kom in på kontoret. Både under intervjun och när jag gick runt och träffade teamet på plats."

Innan jag började på Elicit så har jag drivit eget i många år där jag i huvudsak har jobbat med motionssajterna Jogg och MittLopp.

Jag intresserade mig för programmering i mitten av 90-talet när jag började göra egna hemsidor, främst till diverse musikprojekt. När jag sedan upptäckte ASP och dynamiska hemsidor tog mitt intresse fart rejält. Det var oerhört kul att kunna bygga hela applikationer där man kommunicerade och interagerade med besökarna snarare än att bara presentera något rakt av. Känslan av att kunna gå snabbt från idé till att möta besökarna på en sida tycker jag fortfarande är mäktig med webbprogrammering.

På Elicit fick jag en bra känsla när jag kom in på kontoret. Både under intervjun och när jag gick runt och träffade teamet på plats. Eftersom jag drivit eget och själv kunnat sätta stämningen var just känslan av att befinna mig i en bra atmosfär en av de viktigaste aspekterna när jag letade nytt.

På fritiden handlar väldigt mycket om musik. Jag lyssnar mycket och nördar gärna ner mig i diverse musik. Älskar även att kolla musikdokumentärer och läsa om musik. Jag spelar även en del själv, just nu främst synth, både i band och solo. Löpning och cykling är också två saker jag gärna ägnar mig åt när jag hinner. Att trötta ut sig fysiskt är nog för mig det bästa sättet att stressa av och hitta balans i tillvaron.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.