6
År på Elicit
Timmar inom yrket

Nima Foladi

"Att jobba med någonting man tycker är roligt och brinner för är som vitaminer för själen".

Många utvecklare i min ålder har en gemensam nämnare, nämnligen Commadore64. Det var min allra första dator, och det var då mitt intresse för datorer och utveckling började växa. Det var en spännande värld och redan då visste jag vad jag ville syssla med när jag blev äldre. Att skriva instruktioner för en dator som fick den att göra som man ville var facinerande för mig.

År 2002 gjorde jag mitt första jobb som konsult för ett säkerhetsföretag. Där utvecklade jag ett internt meddelandehanteringssystem som skulle användas av olika grupper och enheter i företaget. När jag levererade systemet bemöttes jag av en otrolig uppskattning från kunden, som än idag får mig att rysa när jag tänker på det. Det var en bekräftelse för mig att jag var på rätt väg i livet. Att jobba med någonting man tycker är roligt och brinner för är som vitaminer för själen. Det är även rimligt att säga att utan stimulans känns livet tråkigt och meningslöst. Vissa hoppar fallskärm för att få den stimulansen, andra sätter sina liv på spel i form av aktiviter och yrken. Jag får min stimulans genom att lösa problem.

Jag är en tekniknörd och älskar att bygga och utveckla teknik för hemmet – som gör hemmet smart med smarta automationer. Andra ämnen och hobbys som är intressant för mig är film, bågskytte, astronomi, fysik och filosofi. Jag gillar även datorspel – en stor del av min fritid går till att spela datorspel med min familj och mina vänner.

.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.