Nina Littorin


Nina Littorin

"Dessutom är det väldigt viktigt för mig att ha kul på jobbet, något jag direkt kände att alla hade på Elicit. "

Jag har under hela mitt liv gillat möten med människor och att skapa relationer. Jag har alltid vetat om att detta är något jag vill jobba med. Tidigare har jag pluggat på Handelshögskolan i Göteborg och där läst en kandidat i logistik och sedan ett magisterprogram inom management av tillväxtföretag. Min kandidatuppsats handlade om leveransalternativ inom e-handeln och var ett startskott på mitt stora intresse för e-handel och logistiken kring den.

Under sista året på min utbildning gjorde jag min praktik på vårt produktbolag Elicit Software, där jag fick lära mig otroligt mycket om affärsutveckling, transport och leveranser inom e-handel . Jag fick även en fantastisk insyn i ett bolag som delar mina värderingar och tror på individen. Efter min praktik fick jag möjlighet att stanna kvar i bolaget. Här får jag nu kombinera mina stora intressen: mötet med människor, logistik, e-handel och växande bolag.

Idag arbetar jag med sälj och marknadsföring av vår leveransplattform pinDeliver. Jag gillar att se resultatet av hur vi förenklar och effektiviserar våra kunders transporter och hur vi arbetar med att få leveranser inom e-handeln mer hållbara. Dessutom är det väldigt viktigt för mig att ha kul på jobbet, något jag direkt kände att alla hade på Elicit.

På fritiden tycker jag om att vara i Göteborgs skärgård, träna och umgås med familj och vänner. Tycker även att det är roligt att laga en god middag. Jag har tidigare i mitt liv bott i London under flera år och reser därför gärna tillbaka dit när jag kan.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Skicka kopia till mig