Oliver Kvist

”Jag lever efter devisen att man inte blir fågelmatad.”

Mitt intresse för datorer och teknik har funnits sedan 10års åldern och jag följde mitt intresse på IT-media och Turismgymnasiet. Där kändes en inriktning på grafisk illustration mest attraktivt för mig. Efter gymnasiet kände jag att jag ville börja arbeta direkt och det tog inte lång tid förrän LEKIA & Österlens Poolcenter var ett faktum. Jag berörde alla delar med allt ifrån butikssäljare till digital marknadsföring i form av annonser och sociala medier eller inköp samt uppbyggnad av nya butiker.

Parallellt med arbetet började jag se mig om efter utbildningar för att kunna röra mig framåt och utvecklas inom mitt arbetsliv. Jag fastnade sedan för IHM Business School som erbjöd utbildningen Marknadsekonom DIHM. Här tränades vi otroligt nära näringslivet med projektarbeten konstant och i slutet av utbildningen ett examensarbete i form av ett Business Case för ett företag över 8 månader. Under dessa 8 månader fanns 4 huvudmoment; Förstudie – Problemformulering – Val av lösning – Genomförandeplan som bevisar affärsnyttan.

Med en nyligen avslutad utbildning som Marknadsekonom på IHM Business School hann jag inte långt förrän Elicit stod framför ögonen på mig och var ett självklart val. Vid första intervju var jag väldigt noga med att se till att jag delar de värderingar Elicit stod för och det var inget snack om saken – här ville jag arbeta.

På fritiden spenderas tiden med sambo, familj, vänner och min chihuahua Betty. Har ett stort intresse för hundar, musik och teknik.