18
År på Elicit
Timmar inom yrket

Olof Finnman

”Anledningen till att jag började jobba på Elicit är den speciella stämning och företagskultur som finns här. Det känns alltid kul att umgås och jobba med sina kollegor.”

En av de saker som gör det spännande att jobba med IT är att det alltid finns något nytt att lära sig. Det kan handla om allt från att sätta sig in i en kunds verksamhet, till att lära sig ett nytt programmeringsspråk.

För min egen del började mitt intresse för datorer med C64:an. På den tiden var det mest spelande som gällde. Så småningom ledde datorintresset mig till en magisterexamen i datavetenskap vid Göteborgs Universitet och därefter till Elicit.

De senaste åren har jag till stor del arbetat med kunder i fastighetsbranschen. Jag har varit med och tagit fram IT-lösningar för flertalet verksamhetsprocesser som är ganska specifika för just denna bransch, t.ex. energioptimering och energiuppföljning.

Min fritid ägnar jag helst åt min familj och vänner. Det händer även att jag vågar mig ut i skogen på en löprunda.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.