9
År på Elicit
Timmar inom yrket

Patrik Gräntz

Jag är stolt över att vara en medarbetare på Elicit, här känner jag den trygghet som jag behöver för att kunna fokusera på att leverera mitt bästa.

Det jag gillar med IT är att det är en process som börjar med en enkel idé. Denna idé tar form och visualiseras med enkla medel och koncept för att verksamheten skall kunna ta in den, behandla den och sedan leverera ut den i en ny form.

Ibland är denna process enkel, tydlig och exakt. Min första kontakt med detta är ett tillfälle för drygt 30 år sedan då jag visade min mamma min senaste kreation av vita pixlar (i själva verket var det hela 16 färger fast på en svartvit TV) som förflyttade sig från ena sidan av skärmen till andra sidan. Jag var jättestolt över min bedrift och jag ville att min mamma skulle dela min entusiasm. Hon tittade på detta enligt min mening fantastiska skådespel i flera sekunder, sedan frågade hon: Kan du göra ett bokföringsprogram av detta?

Där och då insåg jag hur, vad och varför IT finns: som ett verktyg att underlätta våra vardagliga intressen. Det handlar inte bara om hur det ser ut utan även varför det ser ut och vad resultatet har för roll när det kommer ut på andra sidan processen.

Pablo Picasso sa för många år sedan: ”Jag gör ofta det jag inte kan i hopp om att lära mig det.”

Detta är drivkraften inom mig, vetskapen om att morgondagens handlingar enbart hindras av dagens tvivel. Att stabilitet och kvalité är fasta värderingar som ständigt förändras, ständigt utvecklas.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.