Elicit logo

Patrik Hallner

"Under min första tid på Elicit har jag varit en del av ett par intressanta uppdrag och projekt som präglats mycket av öppenhet, framåtanda och hög kompetens. Jag känner verkligen att jag jobbar med mitt intresse och det är kul att bli utmanad och kunna utvecklas varje dag!"

Mitt intresse för programmering började först i mitten av 2000-talet när jag påbörjade en KY-utbildning inom programutveckling. Jag hade tidigare läst en del programmeringskurser på gymnasiet samt på Högskolan i Skövde. Men det var när jag fick min praktikplats, och en verklig uppgift, under KY-utbildningen som jag först insåg vilka möjligheter som finns inom IT. Jag tog extrakurser på högskola och började programmera varje vaken timme när mitt intresse nu hade väckts till liv.

Innan jag började hos Elicit arbetade jag som systemutvecklare på två mindre företag. Där gjorde jag speciallösningar åt många kunder; webbshoppar, CRM, CMS, appar och allt möjligt stort som smått. Jag har fått vara med i hela ledet från första möte till leverans och arbetat med allt från databas till frontend.

Jag bor nu i Kungsbacka med sambo och två små barn efter många år i Göteborg. När jag inte hänger med dem, eller mina vänner, gillar jag att träna och tävla, helst i någon bollsport.