Patrik Thelandersson
VD pinDeliver
0701-89 64 01
patrik.thelandersson@elicit.se

Patrik Thelandersson

”En av de främsta fördelarna med datorn är att den sparar så mycket tid man kan lägga på annat.”

Affärsutvecklare

Jag började intressera mig för datorer tidigt och de har sedan följt med under min uppväxt och mitt yrkesliv, alltifrån att spela spel på ABC-80 till att styra fräsar med NC-maskiner. Datorer är för mig ett utmärkt hjälpmedel på många sätt, men man ska inte datorisera enbart för att det är möjligt. Fungerar ett annat verktyg bättre ska man naturligtvis använda det.

Efter gymnasiet jobbade jag några år som TV-reparatör och maskinsnickare innan jag bestämde mig för att läsa systemvetenskaplig utbildning på Göteborgs Universitet. Sedan byggde jag på med Advanced Certificate in Business Computing, på universitetet i Christchurch, Nya Zeeland. Väl hemma i Sverige började jag på Prevas, där jag träffade flera av mina Elicitmedarbetare. Därefter startade jag eget och ingick i Konsultpoolen.

Tillsammans med Per Martinsson och Stuart Filshie drog jag våren 1999 igång Elicit.

När jag väl är ledig brukar jag umgås med min familj och med vänner. Vill jag aktivera mig blir det golf, innebandy eller biljard.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Skicka kopia till mig