19
År på Elicit
Timmar inom yrket

Pelle Andel

”Mina medarbetares professionalism och engagemang gör att min dialog med kunderna blir så mycket enklare och roligare.”

VD Göteborg

Datorn har för mig varit ett naturligt inslag sedan tidig ålder. Men extra intressant blev nog allting den dagen då jag fick mitt första modem. Att kunna koppla upp sig till publika BBS:er för att dela information och data med människor runt om i världen var någonting helt nytt på den tiden. Ett par år senare kom internetrevolutionen på allvar och då var jag fast! Därför är det extra roligt att idag arbeta här på Elicit där vi i största möjliga mån löser våra kunders behov med hjälp utav webbaserade lösningar. Tillgängligheten i sådana system är det som är mest fascinerande för mig, att rätt information faktiskt når rätt person är ju vårt mål här på Elicit. När människor kan utbyta erfarenheter och lösa problem tillsammans utan att avstånd spelar någon roll har man kommit en lång bit på vägen.

Jag har själv erfarenheter av att arbeta både som systemutvecklare på ett produktbolag och som IT-konsult här på Elicit. Konsultrollen var oerhört stimulerande då jag hela tiden fick möjligheten att träffa nya människor och omsätta, ofta rätt så abstrakta idéer, till smarta IT-lösningar för att effektivisera vardagen för våra kunder. I min nuvarande roll som affärsområdeschef på Elicit har jag kvar all den intressanta dialogen med våra kunder, samtidigt som jag vet att våra team av kompetenta konsulter kommer att hitta den rätta lösningen i varje given situation.

Med tre tjejer i huset, varav en fru, finns det egentligen inte mycket fritid att tala om. Ofta finner man sig antingen med en Barbie i var hand, eller hållandes i ett grimskaft med en häst i andra änden. Den tid som ändå blir över spenderar jag helst i filmsoffan, där datorn är den centrala knutpunkten som levererar film till hemmabion och musik till surroundsystemet. Ett gäng vänner runt vardagsrumsbordet med ett klassiskt sällskapsspel utbrett ligger också varmt om hjärtat – även om det inträffar allt för sällan.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.