Per Jogbäck


Per Jogbäck

"Kunden har alltid rätt."

Redan efter första intervjun på Elicit så väcktes lusten att bli konsult. Jag har under mina år som utvecklare mer och mer upptäckt att jag gärna antar nya utmaningar och har under hela mitt yrkesliv jobbat med ett service-mind i bakhuvudet och tankar som att kunden alltid har rätt. Innan första intervjun på Elicit så var min dröm att hitta ett företag där jag kan känna mig hemma, att jag gör skillnad och att jag har möjlighet att utvecklas inom mitt gebit resten av mitt yrkesliv, alternativt utvecklas och förändra mina uppgifter inom samma företag vid behov. Som konsult på Elicit så får jag möjlighet till allt det, plus att jag får en möjlighet att se en multitud av företag och ta del av deras utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.

Jag är född i Göteborg, flyttade tidigt ut till en liten håla utanför Stenungsund och flyttade inte tillbaka till Göteborg igen förrän jag blev vuxen. Några år i Göteborg gav mig en ny familj som vi nu har valt att rota i Älvängen. Har idag fru och två underbara barn som jag älskar att umgås med och utforska världens små och stora under tillsammans med. Behöver jag lite ensamtid för att ladda de personliga batterierna så spelar jag fortfarande spel på diverse enheter eller läser någon god fantasy-bok.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Skicka kopia till mig