2
År på Elicit
Timmar inom yrket

Samuel Ström

"Gemenskapen är något som jag verkligen känner Elicit sätter i fokus och det är också varför jag tror att det klaffade så bra för mig när jag fick träffa alla"

Jag har alltid haft ett stort tekniskt intresse efter att ha suttit mycket framför datorn under uppväxten. Under gymnasietiden pluggade jag flera kurser i webbutveckling och intresset för utveckling kom upp. Men det tog flera år innan jag fortsatte på utvecklingsspåret och till slut hamnade här på Elicit.

Under skoltiden jobbade jag deltid som frontare på ICA, där jag snyggade till hyllorna i butiken, för att på somrarna jobba som kassabiträde och sedan efter skolan började jag jobba heltid på ICA. Där blev det arbete som varuplockare, avdelnings-, kvälls- och butiksansvarig. Det som alltid var så roligt inom ICA var att det alltid var ett högt tempo, att man fick träffa nya kunder varje dag, men framför allt gemenskapen hos kollegorna. Gemenskapen är något som jag verkligen känner Elicit sätter i fokus och det är också varför jag tror att det klaffade så bra för mig när jag fick träffa alla på Elicit.

Här senast kommer jag ifrån Mittuniversitet där min utbildning var inom informatik med inriktning på systemutveckling. Här fick jag återupptäcka intresset för utveckling som hade legat och pyrt sedan gymnasietiden. Jag fick jag verkligen upp ögonen för hur häftigt det är med utveckling. Alla möjligheter, svårigheter och utmaningar som uppkommer och hur det är en konst att få allting att lira. Allt detta är varför jag tycker det är så roligt.

På fritiden så gillar jag att på något sätt att röra på mig. Kanske ett styrkepass, en längre promenad eller en dagstur i något trevligt naturreservat. Annars så upptäcker jag och min flickvän gärna någon ny restaurang och hänger med kompisar.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.