1
År på Elicit
Timmar inom yrket

Sebastian Lindblom

"På Elicit får jag en solid plattform att utöka mina kunskaper inom ett flertal områden"

Jag växte upp med datorer och fick oftast lösa det mesta själv, både för mig själv och för andra. När jag läste industriell design på gymnasiet klickade det för mig att jag ville jobba med verksamhet och teknik. Jag pluggade vidare med ekonomi och systemutveckling och landade direkt ett jobb för ett globalt e-handels företag. Jag var med och byggde viktiga relationer för IT-avdelningen inom bolaget och landade bland annat flera uppskattade stödfunktioner för avdelningarna som sedan gav väsentliga arbetsförbättringar. Idag är jag systemutvecklare med spetskompetens inom webbutveckling i .Net stacken.  Jag tar med mina färdigheter och passion till varje projekt och skapar mervärde, och det känns hur bra som helst.

Det som lockade mig till Elicit var sättet jag kan lyfta fram mina färdigheter av kundrelationer samtidigt som jag är med och bygger det tekniska från grunden. Här får jag även en solid plattform att utöka mina kunskaper inom ett flertal områden.

När jag inte jobbar går nästan all tid till min familj, min fru, mina två döttrar och mina två kaniner. Vi gillar att resa och försöker komma i väg till Asien, Europa eller USA och besöker gärna Zoo eller liknande där vi landar. Den minimala tid som blir över till mig själv går till att förädla mina kunskaper inom teknik i allmänhet eller egna små projekt så som eget Cloud nätverk hemma.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.