Stefan Söderberg

"Det är drivet efter att lösa saker på ett bättre eller enklare sätt som pushar mig framåt, att se problemet och komma på en lösning som ingen annan såg.”

Born and raised I Smålands lilla göm undan.

Intresset för matematik och logik startade I tidig ålder, med hopp om att någon dag bli ingenjör, någon som ändrades så fort vi skaffade en 486’a när jag var 7 år gammal.

Efter att fått se hur man kunde redigera autoexec.bat och config.sys för att frigöra lite extra minne till sina spel på DOS så föll jag rakt ner I IT världens svarta hål och har aldrig ens försökt att klättra ut.

Minns att mitt intresse för programmering startade när det på en skiva från “PC för Alla” följde med en full version till Delphi 4, och nu blev det mycket att leka med, aldrig mer behövde jag använda program som inte fungerar som jag vill, tänkte jag… Men det var visst mer i att programmera än att bara vilja ha programmet så fanns det där.

Jag har jobbat på en ganska bred front under åren, med Casino miljöer, HR och personalsystem, och på senare år med mycket digitalisering av industriföretag, kasta bort den föråldrade världen av papper och pärmar och införa digitala uppslag och automatiserade produktionsflöden.

Nu, manga år senare så är det drivet efter att lösa saker på ett bättre eller enklare sätt  som pushar mig framåt, att se problemet och komma på en lösning som ingen annan såg. lite som…


-Det kan inte lösas säger du.
-Hold my beer!

Dock är programmering inte hela mitt liv, jag har ju min fru och småbarn med som jag ägnar mesta av min lediga tid med.

Det händer ju dock ibland att jag går ut för en skön promenad, men helst så tar jag ju med mig golfklubborna.

Men skulle det vara så att det regnar så blir det en hel del datorspel, film ock dokumentärer som förtärs, om jag inte suger upp mängder av (troligtvis) meningslös information från Wikipedia.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.