17
År på Elicit
Timmar inom yrket

Susanna Larsson

”Att arbeta med både redovisning och personalfrågor passar mig jättebra, det ger mig bra koll på helheten vilket ger mig inspiration till ett bra jobb.”

Ekonomichef

Jag är redovisningsekonom och har erfarenhet från kläd-, läkemedels- och resebranschen. Jag har medverkat i projektgrupper vid systembyten och förändringar och vet vilken stor betydelse IT-konsulter har för min yrkesgrupp och jag är idag glad att jag är en i detta gänget.

Med värderingar som genomsyrar hela organisationen känns mina arbetsuppgifter på Elicit meningsfulla då det råder ett stort engagemang från alla.

På fritiden har jag och min familj fullt upp. Vi har många projekt med hus och trädgård och vi har en aktiv hund som kräver långa promenader och träning. Vi umgås mycket med vänner och tycker om att åka på weekend-, sol- eller skidresor. När det blir tid över tar jag gärna en löprunda.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.