22
År på Elicit
Timmar inom yrket

Sven Minning

”Det är väldigt utmanande och stimulerande att få ihop en fungerande process och system utifrån en stor mängd erfarenheter, idéer och kompetens, som beställaren har, om hur ett projekt bör bedrivas.”

Mitt datorintresse har lugnat ner sig något, även om jag får erkänna att jag fortfarande är ganska pryltokig. Men tiden då nära nog all min fritid gick åt att sitta och skruva och plocka med datorer är över. Idag tycker jag det roligaste inte är själva datorerna utan vad man kan åstadkomma med dem som verktyg.

Efter tekniskt gymnasium och ett år på ett sågverk insåg jag att jag ville byta inriktning. Så jag började plugga ihop till en fil. kand på det systemvetenskapligt programmet vid Högskolan i Växjö. Som biämne till informatiken valde jag sociologi istället för ekonomi då människor intresserar mig betydligt mer än pengar. Under sista året på högskolan började jag arbeta på InfiniCom där jag jobbade med e-handel som då var relativt nytt. Sedan dess har resan gått till Commentor och Guide via Framfab och nu slutligen till Elicit.

På min fritid så hittar jag helst något skoj att göra med min familj eller svettas på gymmet eller i löparspåret. När barnen gått och lagt sig är det alltid skönt att koppla av i soffan framför hemmabion. Sedan försöker jag givetvis umgås med mina vänner och kanske genomföra en och annan vinprovning.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.