10
År på Elicit
Timmar inom yrket

Synnöve Lysö

”Att göra lösningar som underlättar för användaren är något jag brinner för och det får gärna se estetiskt ut. Elicit kändes helt rätt från första stund. Trevligt, högt i tak och alla hjälper varandra. Här finns goda möjligheter att utvecklas både inom yrket och som person.”

Jag började min yrkeskarriär som tekniker inom processindustrin med allt från pneumatik till avancerade styrsystem. Intresset för system gjorde att jag började som konsult inom automationsbranschen. Mina uppdrag handlade ofta om att utveckla databasapplikationer och 2002 valde jag att utbilda mig inom webbprogrammering. Sedan dess har fokus varit på olika typer av webbaserade system.

Jag är född och uppväxt i Norge och kom till Sverige 1983. Trodde inte att jag skulle stanna för evigt men nu har jag bott här i 30 år. Bor numer i Lindome med man och barn. På fritiden händer det ofta att jag sitter på en läktare och tittar på när barnen idrottar. Något jag tycker är kul då jag alltid varit intresserad av idrott och försöker själv att hinna med att spela beachvolley minst en gång i veckan. Tycker även om att fotografera.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.