Therese Kristensson

”Bättre att ha försökt och misslyckats, än att inte ha försökt alls."

Att skapa kundvärde samtidigt som kundnytta är det jag tycker är roligast. Att få se utvecklingen i både verksamheten och människorna som jobbar i den. Även om digitalisering på olika sätt varit aktuellt i många verksamheter och företag, är där en lång resa kvar. Ny teknik hinner komma ut fortare idag än det någonsin tidigare gjort, och det gäller att hänga med. Elicit är ett jordnära företag med en riktig familje-känsla, samtidigt som de inte tappar vikten av kundens resa. Elicit har en gedigen kunskap och erfarenhet med att skapa kundvärde, och resan framåt är oerhört intressant och spännande.

Jag har en bakgrund inom det mesta, men startade min resa mot denna branschen redan 2008 när jag skolade om mig från att ha jobbat inom vårdens tuffaste områden. Jag utbildade mig till projektledare It och marknadsföring (social mediestrateg). Jag har jobbat som både marknadschef och projektledare inom olika verksamheter, men valde att fokusera mer på projektledarrollen under de senaste åren. Har dock bibehållit min föreläsning inom ramen för sociala medier, framför allt den delen som fokuserar på internetsäkerhet för barn/barn i sociala medier ur ett pedofilförebyggande syfte. Ett hjärteprojekt som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och som. Började som ett samarbete med polisen.

Som Projektledare – Business Analyst har jag jobbat med allt ifrån produktion-/underhålls-/logistiksystem såväl som med rena utvecklingsprojekt inom både traditionell webbutveckling, men även inom området innovation bl. a inkluderat RPA (Robotic Process Automation) och AI (Artificiell Intelligens). Både mot globala kunder och användare såväl som nationella.

Fritiden innefattar att vara social med mina barn och vänner på olika sätt. Blir en del golf och mycket kring fotografering framförallt bakom kameran, men även framför.