Thomas Jeppsson

"Det viktigaste är att synen på människorna i företaget är i fokus."

Mitt intresse för datorer började nar jag fick möjlighet att programmera skolans ABC-80 och ABC-800 datorer och när jag fick min första dator, en Sinclair ZX-81.

Sedan blev datorer och räknare ett hjälpmedel och nöje när jag utbildade mig på Matematikerlinjen på GU och Fysikerlinjen till astronom. Det var intressant att man kunde skapa modeller för olika fenomen för t.ex. solens konvektionslager. Där fick jag använda en dåtida superdator (CDC). Problemlösning är mitt intresse och att då se resultatet i kod är alltid roligt. Jag började på Elicit för att jag kunde få just göra detta dvs lösa problem och det viktigaste att deras syn på människorna i företaget är i fokus.

På fritiden gillar jag att resa och fortbilda mig inom astronomi och matematik och fysik mest. Jag tycker det är roligt att titta på film, spela brädspel och datorspel och promenera i naturen.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.