Tobias Berggren

"Elicit är företaget med positiv framåtanda som lockar fram det goda med IT. Hos oss finns såväl en mycket stark kompetens och erfarenhet som en genuin vilja och inställning hos alla att hjälpa kunden. Jag är stolt över det kundfokus vi har, det engagemang vi visar och det långsiktiga ansvar vi tar."

Affärsområdeschef

Affärsområdeschef med rötterna i Dalarna.

Jag är utbildad ingenjör på Högskolan i Halmstad med MSc inom Industriell Organisation och Ekonomi, inriktning Innovation. Under mina första yrkesår runt millennieskiftet arbetade jag mycket med e-utbildning. Jag utvecklade mig snart mot att leda och koordinera projekt, vilket ledde till att jag i min konsultroll blev kompetensledare för projektledning hos mitt dåvarande konsultföretag. Jag ledde bland annat ett stegprojekt i ett omfattande IT-förändringsprogram hos Volvo Lastvagnar. Jag gillar att jobba med teknik tillsammans med andra människor och jag fick längre fram möjligheten att arbeta med försäljning, kundansvar och personal.

Elicit är ett härligt gäng människor som tillsammans med kunden skapar resultat i värdefulla IT-lösningar. Vi kännetecknar närhet och sammanhållning och har en professionell och samtidigt glädjefull företagskultur som ger energi och inspirerar. På Elicit ler vi!

Min fritid, då? Jag är gift och tillsammans har vi tre barn. Vi bor i Kungsbacka och på fritiden sportar vi gärna i familjen. Barnen spelar fotboll och jag är ledare i äldste sonens lag. Jag tränar också gärna själv, vilket jag kryddar med någon tävling emellanåt, med längdskidorna eller löparskorna på.