Systemutvecklare

Vi är certifierade enligt Microsoft Gold och dokumenterat vassa på de flesta open source-ramverken. Men guld i all ära, det viktigaste är att du och dina kollegor får en lösning som är till god hjälp i vardagen. Vi är både lösningsfokuserade och gillar att arbeta med andra människor. Som dig och dina kollegor, till exempel.

Om våra konsulter

Våra konsulter har i snitt mer än tio års erfarenhet. Samtliga har specialist­kunskaper och bred teknisk grund och behärskar såväl frontend som backend. Dessutom är de intresserade av dig och din verksamhet. Vilket ger en bra grund för att utveckla system som fungerar i praktiken och är enkla att underhålla.

Majoriteten av våra konsulter är certifierade scrum masters och många är också diplomerade kravställare. Det innebär att du som vår uppdragsgivare får arbeta tillsammans med människor som kan prioritera, kommunicera och leverera.

När vi matchar konsult till uppdrag tar vi inte bara hänsyn till den tekniska kompetensen, utan även till personligheten. Vi gör löpande konsultutvärderingar och satsar stort på kompetensutveckling för att säkerställa kvaliteten.

Referenser

Ända sedan starten har vi varit lyhörda inför våra kunders olika behov och utmaningar. Det har lett till goda samarbeten med kunder som Akademiska Hus, Taxi Göteborg, Siemens, Specialfastigheter, Volvo, Stena Line IT, Västsvensk Tidningsdistribution och 2Entertain för att nämna några.