Nu breddar vi nu verksamheten geografiskt genom att starta dotterbolag i Malmö. Vd och drivande i bolaget blir Ilona Kiebler, en redan etablerad IT-profil i regionen.

– Vi ser stora möjligheter i Öresundsregionen, det är en spännande region under utveckling där vi redan har kunder och våra IT-lösningar och kompetenser passar bra. Ilona Kiebler har varit verksam i regionen länge och har ett stort nätverk. Hon får saker snabbt ur händerna och synkar väldigt bra med våra värderingar, säger Patrik Thelandersson, vd för Elicit.

– Jag har fångats av Elicits kultur, värderingar och det professionella sätt som kundrelationer hanteras. Enligt plan börjar vi rekrytera direkt för att producera i befintliga projekt och få kapacitet att ta oss an nya kunder, säger Ilona Kiebler, tillträdande vd för Elicit Syd.

För oss som jobbar på Elicit känns det naturligt att man tar ett fungerande koncept och satsar i annan region. Vi har genom tredjeplatsen i Sveriges bästa arbetsplats bevisat att nöjda medarbetare ger nöjda kunder och det finns inget som säger att det inte skulle fungera i Öresundsregionen. Vi hälsar Ilona välkommen ombord och hoppas att hon snabbt lyckas locka både personal och kunder till sig.

– Målsättningen är att växa raskt de kommande åren. Sedan har vi en kompletterande målbild utöver de rent ekonomiska, om tre år ska vi vara tillräckligt många anställda för att ha ett eget biljardbord att umgås kring. I sann elicitanda ska det vara roligt att jobba här, det är en förutsättning för att skapa bra kundrelationer, säger Ilona Kiebler.

För mer information
Elicit – Patrik Thelandersson, vd, 031-339 64 01, patrik@elicit.se
Elicit Syd – Ilona Kiebler, vd, 0701-89 64 48, Ilona.kiebler@elicit.se