Förra året blev vi utsedda till Sveriges tredje bästa arbetsplats och det är klart att man kan vara nöjd med det men det är ju roligare om fler duktiga personer vill komma på tåget och vara med på resan mot att bli ännu bättre.

Vad är det då vi gör och vad vill vi att du ska kunna? Kärnan i det vi gör är systemutveckling och det vi levererar är effektiva IT-lösningar.

  • Innan vi sätter igång och utvecklar jobbar vi tillsammans med våra kunder för att hitta de bästa lösningarna som passar just deras verksamhet, alltså verksamhetsanalys och kravhantering.
  • Under utvecklingsprojektet jobbar vi iterativt tillsammans med kund för att hela tiden styra mot de effekterna man är ute efter.
  • Efter ett utvecklingsprojekt jobbar vi med förvaltning av det vi utvecklat och med att vidareutveckla lösningen.

Hur arbetet går till beror lite på hur våra kunder vill ha det, antingen jobbar vi in-house i projektform eller så sitter man i ett team ute hos någon av våra kunder men leveransen är alltid den samma, användarvänliga IT-lösningar som ger våra kunder den rätta verksamhetsnyttan. Lösningarna är paketerade för ändamålet och kan vara allt från webbsystem till mobila appar och integrationslösningar.

Just nu letar vi både efter duktiga .NET utvecklare och duktiga OpenSource utvecklare, vi ser gärna att du har jobbat några år och att du brinner för tekniken samtidigt som du gillar att hitta och klura ut den bästa lösningen för våra kunders verksamhet.

Låter det intressant för dig eller någon du känner tveka inte att skicka ett mail till jobb@elicit.se, du kan läsa mer om tjänsterna här.

PS. Vi har en monter under Scandinavian Developer Conference 2013 på Svenska Mässan 4-6 mars. Kom gärna dit så kan vi berätta mer!